Earthpouch, Earthfilm, Earthbag, Earth Packing, Sirane, Plastic free, Doypack, Doypacks, Standup Pouch, Paperpouch, Stazak, Stazakken, Box Pouches, Pouches, chocolade verpakking, zoetwaren verpakking, papieren verpakking, composteerbaar, recyclebaar, duurzaam, sustainable, PLA

innovatieve flexibele verpakkingen
plasticvrij, recyclebaar, composteerbaar

Bedrukking, folie bedrukking, verpakkingsmaterialen, bedrukt papier

excellente 
bedrukkingen

Folie, verpakkingsmaterialen

specialist in
glasheldere verpakkingen

hoogwaardige kwaliteit
voor de beste prijs

servicegericht
en betrouwbaar

Over ons

Wij zijn een internationaal opererende onderneming in flexibele verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Onze folie, papier, vellen en zakken worden gebruikt voor het verpakken van voornamelijk consumentenproducten, food en non-food. Wij bieden u een ruime keuze uit gecoat barrière papier, (home compostable) Cellulose film, PLA, OPP, CastPP, PE en diverse laminaten van mono materiaal of composteerbare structuren met een hoge barrièrre, etc.

Onze kennis en ervaring maken samen met onze passie voor het product, dat wij sinds 2001 dé specialist zijn in het op maat produceren en bedrukken van (laminaat)folie, papier, zakken en diverse modellen Stazakken. Mogelijke druktechnieken zijn HD-flexo, diepdruk, offset of digitale bedrukking.

Samen met onze klanten en partners ontwikkelen we duurzame alternatieven om het gebruik van folie in primaire verpakkingen voor voedingsmiddelen te verminderen en waar mogelijk in zijn geheel te vervangen door "Plastic-free" materialen. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Earthpouch™, Earthfilm en Earthbag.

Door heldere communicatie en advies op maat, zijn wij een betrouwbare partner voor onze klanten.

Wij hebben korte levertijden voor onbedrukte én bedrukte (laminaat)folie, vellen en zakken. Door een grote permanente voorraad bij onze partners van onbedrukte folie en papier op rollen, kunnen wij zeer snel het gewenste formaat leveren. Het leveren van hoogwaardige kwaliteit tegen een concurrerende prijs is voor ons een vanzelfsprekendheid!